Loading
Top

Over mij

Scroll Down
It is moreimportant to click with people than to click the shutter.
The important thing is not the camera but the eye

Shane Winsser (1989, Rotterdam, Nederland) behaalde in 2021 zijn Vakdiploma Fotografie summa cum laude aan de Fotovakschool van Rotterdam. Wat begon als zijn grootste passie, werd in 2017 zijn werk als fotograaf. Eerst als fotograaf bij de Koninklijke Landmacht en sinds 2020 als freelancer.

Na een recente rebranding is Shane nu meer dan klaar voor wat komen gaat! Op het gebied van video en fotografie.

Graag eenaftermovie of bedrijfsvideo?
Neem vrijblijvend contact op voor een offerte. Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden.
Shane Winsser
visual creator
foto

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

Het is simpel: mensen herinneren zich beelden beter dan woorden, vooral over een langere periode. Dit fenomeen heet Picture Superiority Effect. Het verwijst naar het idee dat je concepten, die je leert door het bekijken van beelden, gemakkelijker en beter opslaat dan concepten die je leert door het lezen van tekst.

CONTACT
H

et doel van goede foto’s is de bezoeker direct een idee geven waar uw business over gaat. De eerste indruk is immers alleszeggend. Zoals al eerder gezegd trek je hiermee de aandacht van de bezoeker en kunnen zij in één oogopslag zien wat jouw corebusiness is. Natuurlijk vertel je je klanten over jouw dienstverlening in de tekst, maar één beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Deze klanten gingen u voor:
 • Algemeen Belang Zwijndrecht
 • Brandyourwear.com
 • Buro Ruw
 • De Werkshop
 • Display4All
 • FC Dordrecht
 • Gemeente Zwijndrecht
 • Info Support
 • Kerridge Commercial Systems
 • Palm Party House
 • R-Newt / ContourDeTwern
 • Staff Support
 • Van Huizen Groen
 • VVGZ
 • Wasserman Netherlands 

Heb je niet veel ervaring met het nemen van foto’s? Je kunt het natuurlijk ook helemaal uit handen geven aan Winsser Visuals voor zowel video als fotografie. Een fotograaf weet precies hoe de beste foto gemaakt wordt, op zowel technisch als creatief vlak. Investeer in foto’s en je zult zien dat deze een enorme waarde leveren aan jouw communicatie.

Joop Muller
SPort U

" Shane heeft voor ons het launchevent van SportU op het middenterrein van het Olympisch Stadion in Amsterdam in beeld gebracht. Wat wij belangrijk vonden was de snelle, professionele houding gekoppeld aan een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Dit was met name te merken aan het zelfstandig kunnen opereren. Het actief kunnen en durven meedenken alsmede het goed kunnen vangen van de sfeer tijdens het event. Voor ons een goede vent met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding."

Productfotografie voor een bekend biermerk

Wat biedt ik aan?

Mijn naam is Shane Winsser, geboren 20 april 1989 te Rotterdam. Als kind zijnde was ik al veel bezig met fotografie. In 2017 begon ik beroepsmatig met fotografie, waarna ik ervoor heb gekozen om in 2019 te beginnen met de Fotovakschool. Ik ging fotografie combineren met filmen.  Al snel ontwikkelde ik mij in het gebruik van de juiste apparatuur en de nabewerking. Zo doende ben ook videografie diensten gaan aanbieden naast fotografie.

01. Fotografie

Standaardproducten en prijzen? Uiteraard blijven sommige wensen en opdrachten maatwerk. Grote budgetten of kleine budgetten, iedereen is van harte welkom! Samen bekijken we voor welk budget we de beste resultaten kunnen neerzetten. Binnen de beschikbare tijd, budget en locatie mogelijkheden help ik graag om tot de allermooiste resultaten te komen. En dat hoeft echt niet altijd duur te zijn!

02. Videografie

Graag een bedrijfsvideo, aftermovie of een anders soort video? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.
Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden.

03. Grafisch design

Naast fotografie en videografie biedt ik ook grafisch design aan, denk hierbij aan poster ontwerp, visitekaartjes of content voor diverse voetbalclubs en spelers.
100+
projecten
30+
klanten
2020
opgericht
6
jaar ervaring
Winsser visuals

Are You Ready?

CONTACT
Start