TEAM

Shane Winsser

CREATIVE DIRECTOR

Professional

Mijn naam is Shane Winsser, geboren 20 april 1989 te Rotterdam. Als kind zijnde was ik al veel bezig met fotografie. In 2017 begon ik beroepsmatig met fotografie, waarna ik ervoor heb gekozen om in 2019 te beginnen met de Fotovakschool. Waarbij ik fotografie ging combineren met filmen en mij daarin al snel ontwikkelde. En zo doende ook diensten ben gaan aanbieden niet alleen voor fotografie maar ook videografie. 

In juli 2021 heb heb ik de Fotovakschool vol trots Cum Laude afgerond.

Mara Jansen heeft veel grafische en designer skills. Zij is in 2020 afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie academie in Deventer aan de opleiding Interieur, Design & Styling. De opleiding stond in het teken van conceptontwikkeling en de toepasbaarheid van design. Van logo tot huisstijl en alles wat daar tussenin valt. Met een oog voor marketing en conceptontwikkeling brengt zij jouw wensen visueel in beeld.

Mara Jansen

GRAFISCH-, CONCEPT-, INTERIORDESIGNER

210511mara

Meet Our Team

Winsser Visuals heeft alles onder één dak; logo ontwerp tot fotografie en video.  De afgelopen jaren hebben wij onze visuele creaties ontwikkeld voor veel lokale bedrijven een gezicht gegeven. Hoe groot je ambitie ook is: Winsser Visuals is er voor jou! Wij zijn freelancers op dit gebied; zo houden wij onze prijzen eerlijk en betaalbaar!

Elke opdracht heeft een eigen uitdaging in het overbrengen van een boodschap. Omdat mensen visuele informatie beter en sneller verwerken dan tekstuele informatie, is het voor u als bedrijf een groot voordeel om de bedrijfssfeer, een product of een dienst visueel te uiten. Wij helpen u met het vertalen van uw boodschap naar een beeldend verhaal, met de juiste visuele uitingen.

Op zoek naar

FOTO, VIDEO OF DESIGN?

Winsser Visuals
Verstuur via WhatsApp