Tarieven

Tarieven trouwfilm

Prijzen zijn inclusief btw. Wil je bijvoorbeeld 8 of 10 uur aanwezigheid of naast een korte trouwclip ook een lange trouwfilm dan kan dat natuurlijk ook! Ik maak graag een offerte op maat.

Je hebt al een trouwclip vanaf 799 euro. Dit gaat om een aanwezigheid van 6 uur en je krijgt dan een korte clip van 4-6 minuten. Je ontvangt de video digitaal. Wil je liever naast een korte clip van 4-6 minuten ook een langere trouwfilm? Dan kan dat uiteraard ook! Ik maak dan een offerte op maat voor jullie. Alle trouwvideo’s hebben 1 correctieronde, waarin kleine aanpassingen in de edit gemaakt kunnen worden. Ook bestaat er een mogelijkheid voor een extra trouwvideograaf.

  • Trouwen in het buitenland? Ik ben gek op reizen en leg dan ook graag jullie destination wedding vast! Vraag hiervoor een offerte op maat aan via info@winsservisuals.nl of 0642424246 .

Tarieven new born film

Een new Born film kost 249 euro inclusief btw. Bij een new born (pasgeborene) film ben ik zo’n 2 uur aanwezig en kom ik bij jullie thuis. Je krijgt een gemonteerde video van je kleine spruit die ongeveer één minuut duurt. Er is hierbij geen correctieronde mogelijk.

Tarieven bedrijfsvideo of aftermovie

Een bedrijfsvideo of aftermovie heb je al vanaf 599 euro, exclusief btw. Hierin zit één correctieronde verwerkt, mocht je toch nog een kleine aanpassing willen in je video. Voor jouw bedrijfsvideo kan een offerte op maat worden gemaakt die aansluit bij jouw wensen.

Fotografie

Fotografie bestaat ook tot de mogelijkheden, door mijn opleiding aan de fotovakschool, en al enkele jaren ervaring als beroepsfotograaf. Help ik je graag verder in een geweldige serie vast te leggen. Neem gerust contact met mij op, voor een prijs op maat.