Over winsser visuals

Shane Winsser

CREATIVE DIRECTOR

Professionals

Mijn naam is Shane Winsser, geboren 20 april 1989 te Rotterdam. Als kind zijnde was ik al veel bezig met fotografie. In 2017 begon ik beroepsmatig met fotografie, waarna ik ervoor heb gekozen om in 2019 te beginnen met de Fotovakschool. Ik ging fotografie combineren met filmen.  Al snel ontwikkelde ik mij in het gebruik van de juiste apparatuur en de nabewerking. Zo doende ben ook videografie diensten gaan aanbieden naast fotografie. 

In juli 2021 heb heb ik met trots de Fotovakschool Cum Laude afgerond.

Mara Jansen heeft veel grafische en designer skills. Zij is in 2020 afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie academie in Deventer aan de opleiding Interieur, Design & Styling. De opleiding stond in het teken van conceptontwikkeling en de toepasbaarheid van design. Van logo tot huisstijl en alles wat daar tussenin valt. Met een oog voor marketing en conceptontwikkeling brengt zij jouw wensen visueel in beeld.

Mara Jansen

GRAFISCH-, CONCEPT-, INTERIORDESIGNER

210511mara

Wij hopen u op deze website een indicatie te kunnen geven van de kosten. Voor maatwerk of een meer specifiekere indicatie, kan u het beste even contact opnemen.

De offertes van Winsser Visuals zijn transparant en inzichtelijk.

Onze offertes zijn gebaseerd op een inschatting van het aantal uren dat een opdracht beslaat. Hierbij houden we rekening met de voorbereiding, de eigenlijke productie, de nabewerking en eventuele publicatiekosten. U mag van ons verwachten dat wij op grond van onze kwaliteitsstandaard en ervaring een goede inschatting kunnen maken. 

Publicatie tarief
Betaling van de factuur geeft de opdrachtgever het recht de foto’s en/of video te gebruiken conform het vooraf overeengekomen gebruiksdoel. Dit geldt dus niet voor derden. Een verkorte uitleg hierover kunt u hier vinden: Mag ik die foto gebruiken?”  In enkele gevallen wordt er een hoger bedrag gerekend voor het gebruik van een foto en/of video dan voor de productiekosten. Winsser Visuals zal u hiervan vooraf op de hoogte stellen. 

Trophy-2.jpg

FOTOVAKSCHOOL

2019 - 2021

Juni 2021 heb ik de vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam Cum Laude afgerond.

FOTOVAKSCHOOL
2019 - 2021
0 +

JAREN ERVARING

0 +

TEVREDEN KLANTEN

0 +

FOTO opdrachten

0 +

video productie

Recensies

Wat zeggen de klanten van Winsser Visuals?

Shane heeft voor ons het launchevent van SportU op het middenterrein van het Olympisch Stadion in Amsterdam in beeld gebracht. Wat wij belangrijk vonden was de snelle, professionele houding gekoppeld aan een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Dit was met name te merken aan het zelfstandig kunnen opereren, het actief kunnen en durven meedenken alsmede het goed kunnen vangen van de sfeer tijdens het event. Voor ons een goede vent met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Joop Muller SportU

Wij hebben het maken van een promotiefilm uitbesteed aan Winsservisuals. Wij kijken als praktijk heel goed terug op de samenwerking. Een keer extra komen, een keer extra aanpassingen doen, niks was teveel gevraagd. Alles voor een goed resultaat. Dankjewel Shane.

Dunia Gomes Verloskundigen Rotterdam West

Shane werkt accuraat en professioneel. Neemt secties voor de briefing. Vervolgens overtreft hij zelfs telkens ons idee over het eindresultaat!

Stefan de Waard VVGZ

Wij hebben met DUS bv een paar mooie filmpjes gemaakt met Shane. We zijn erg blij met het eindresultaat. Samenwerken met Shane is een feest. Hij denkt mee, weet de juiste sfeer neer te zetten en werkt lekker vlot naar een eindresultaat. Wij hopen deze mooie samenwerking met Shane nog lang door te zetten.

Jasper Hoek DUS b.v.
    Winsser Visuals
    Verstuur via WhatsApp